måndag 19 december 2011

Laddar för dan-före-dan-turnén

På fredag (av alla dagar ;-) ska jag och Anne-Britt göra en liten miniturné i Göteborg. Ja, väldigt mini för det blir bara två ställen. Men hur som helst så ska vi signera boken och får också (i båda bokhandlarna) sälja den till superbra julklappspris! En för 60 kr och två för 100 blir priset! Först finns vi på Bokia Avenyn klockan 10-13 och sedan i Partille bokhandel i Sävedalen mellan 14 och 16. Vi funderade ett tag på om Anne-Britt också skulle föreläsa men kom fram till att ingen har ro att sitta stilla och lyssna just denna dag;-) Det får blir senare...
Har just skickat iväg originalet vår nya rollup som vi ska stötta oss mot på fredag. Kolla nedanOch till er som vi inte träffar på fredag vill jag gärna önska en riktigt god, mysig, avslappnad julhelg!
Boken är just nu slut på förlagets lager (fler är på tryck) men vill man ha den före jul så verkar adlibris ha ett lager. Beställer man senast på onsdag så har man den i lådan på fredag!
Här är den däremot slut:-(

8 kommentarer:

 1. hej eva!
  jag läste boken i pocket och läste då extramatreialet :)

  jag skulle även ha åkt till sundsvall då du var där, men missade det med en dag, märkte inte det förrän jag googlade ditt namn precis när jag hade avslutat boken.

  jättefint skriven bok och den berörde mig verkligen.

  SvaraRadera
 2. Hejsan Molly och tack för din kommentar! Så kul att du tyckte om den. Det är verkligen jätteroligt att så många skriver till oss på facebook eller via mail eller här. Att få höra vad läsarna fastat för är jättespännande för mig som skrivit och för Anne-Britt som är huvudperson. Många skriver också om boken på sina bloggar och det hjälper verkligen till att sprida vetskapen om att den finns! Den har ju sålt jättebra nu som pocket, men när den kom ut i inbunden form var det väldigt trögt. Den gavs ju ut på ett litet förlag och jag är ju heller ingen känd författare :-) Men tack vare alla som hjälpt till (de som gillat boken) så tror jag att ryktet har spridits!
  Ha det så gott!

  SvaraRadera
 3. Hej Eva! Jag fick boken i julklapp och den var så enormt bra. Jag har rekommenderat den till flera av mina vänner. Jag började att läsa den vid lunch på juldagen sen var jag inte anträffbar förrän den var slut. En så fängslande bok var längesen jag läste. Gott Nytt År

  SvaraRadera
 4. Åh, tack för den komentaren Anita! Så roligt att höra att den fängslar. Jag tycket ju själv att Anne-Britts historia var så fängslande att jag inte kunde låta bli att skriva en bok. Det skulle ju egentligen bara bli en artikel;-)
  Ett riktigt gott nytt 2012 önskar jag dig. Du kan också följa Anne-Britts liv i Spanien via bloggen hon just startat; anne-brittsoderberg.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Hej Eva!

  Tack för din kommentar i min blogg angående "jag kommer sen...", men måste bara flika in och säga att du gjort ett fantastiskt jobb.

  MVH
  Ann-Sofie

  SvaraRadera
 6. Tack Ann-sofie! Det var ett riktigt härligt jobb ska du veta, väldigt spännande att verkligen gräva fram vad som hänt före, under och efter den här katastrofen även om det tog lång tid (det mesta av min fritid under ett par år;-). Dessutom var det väldigt intressant att få ta del av Anne-Britt "resa" genom allt det här. Jag tycker att hon är en sann inspiratör!

  SvaraRadera
 7. Oj, hade aldrig trott att självaste författaren skulle läsa mitt blogginlägg! Ska absolut gå in o läsa där på hennes blogg! Tack för en fantastisk bra bok!

  SvaraRadera
 8. Tack själv för att du delade med dig av dina tankar kring boken. Det är verkligen jätteroligt att ta del av vad alla läsare tycker!
  Eva

  SvaraRadera