onsdag 30 november 2011

JULKLAPPEN som passar "alla"

Dagen före julafton, fredag 23 december, får alla göteborgare chans att hugga en dubbelsignerad pocketbok till specialpris! Jag och Anne-Britt åker på "turne". Nåja, vi ska i alla fall besöka två bokhandlare; (vet ni förresten att det heter en bokhandel men två boklådor...mysko). Bokia Avenyn och Partille bokhandel blir det. Eftersom Anne-Britt hittat ett billig flyg torsdagen före julafton så  blir det signering dan före dopparedan ;-)

Men vi försöker marknadsföra boken och berätta vilka kategorier den passar. Finns det nån som har fler tips på kategorier den skulle passa så känner er fria att kommentera och fylla på!

Här kommer våran lista:

SOM JULKLAPP ÄR DEN PERFEKT TILL:

TONÅRINGEN som vill veta vad som verkligen hände, som gillar sanna historier och romaner som fängslar. Det här är en lättläst dokumentärroman hämtad direkt från verkligheten. Vi hörde nyss om en 13-åring med lässvårigheter som verkligen gillar den.

TEKNIKNÖRDEN  - som vill veta precis vad som hände, men skrivet på ett lättläst sätt. Rapporter, skisser etc finns i en bilaga. Experterna är också intervjuade.

BOKSLUKAREN - med drygt 400 sidor räcker boken ett tag, många vittnar om att de inte kan sluta läsa...

ROMANÄLSKAREN - Boken är som sagt skriven som en roman bara med den skillnaden att alltihopa faktiskt har hänt. Här finns kärlek, skratt, gråt, mamma-tonårsrelationen, gräl, vänskap, ilska, familjereslationer, värme.

DEN SOM BEHÖVER TRÖST & PEPP - Många, många har berättat hur upplyfta de känt sig när de läst boken. Anne-Britt har förmågan att dela med sig av sin väg på ett sätt som hjälper och stöttar.

Boken kan köpas här

Eller här

4 kommentarer:

  1. Oh det hade varit kul att komma å såga hej till er å få en signering, men lite långt från Uddevalla.. "/ har nog fullt upp hemma med jul pyssel då.. :))))

    SvaraRadera
  2. Har full förståelse för julpysslet:-)
    Vi får raketpyssla lite i förväg...Eftersom Anne-Britt bara är hemma över jul fick vi ta den dag som gick...

    SvaraRadera
  3. Kanske även för den som inte brukar läsa... den är lättläst och fängslar direkt.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Tack för tipset! har lagt in även det på FB;-)

    SvaraRadera